Iskusite u potpunosti čaroliju noćnog provoda u Beogradu na najpoznatijem splavu - Freestyler


Za sve mlade i one koji vole noćne izlaske Beograd je nezaobilazna stanica za provod. Posebnu čar imaju splavovi koji su vremenom postali jedan od simbola Beograda. 

Svi smo upoznati sa noćnim životom u Beogradu i šta on zapravo sve nudi. Splavovi su klubovi na rijeci Savi. Većina ih je smještana na Ušću ili Savskom keju. 


10.03.2022


Iskusite u potpunosti čaroliju noćnog provoda u Beogradu na najpoznatijem splavu - Freestyler


Za sve mlade i one koji vole noćne izlaske Beograd je nezaobilazna stanica za provod. Posebnu čar imaju splavovi koji su vremenom postali jedan od simbola Beograda. 

Svi smo upoznati sa noćnim životom u Beogradu i šta on zapravo sve nudi. Splavovi su klubovi na rijeci Savi. Većina ih je smještana na Ušću ili Savskom keju. 

Tokom ljetnih mjeseci Beograd okuplja mlade iz regiona koji se provode do kasno u noć. Iako određeni splavovi rade tokom cijele godine, neki su otvoreni jedino tokom ljeta. 

Freestyler Beograd otvoren je prije više od jedne decenije i od tada pokupio je brojne simpatije svih zaljubljenika u noćne izlaske. 

Od tada ovaj splav važi za jedne od vodećih i najpopularnijih u Beogradu. U ljetnim mjesecima pripremaju se nezaboravne zabave i koncerti poznatih regionalnih izvođača. 


Enterijer splava Freestyler 

Cjelokupan enterijer Freestyler splava je urađen po uzoru svjetskih klubova što ga zapravo izdvaja od svih ostalih splavova u Beogradu. 

Sigurni smo da sam enetrijer upotpunjuje atmosferu tokom noći. Klub je organizovan po prstenovima, pri tome je spoljašnji prsten splava popunjen velikim brojem separea koja su pogodna za veća društva. 

U blizini središnjeg dijela splava nalaze se mjesta za visoka sjedenja i barski stolovi. Po uzoru na evropske klubove u centru se nalazi veliki šank koji pruža odlično lounge iskustvo. 

Ono što možete primijetiti jeste mostić koji se proteže po cijelom Freestyleru. Mostić je postao zaštitni simbol Freestaylera na kojem već godinama svake večeru plešu najatraktivnije go go plesačice koje dodatno poboljšavaju atmosferu. 

Koncept splava Freestyler je osmišljen kako bi omogućio svima da se opuste, uživaju i plešu tokom noći. Osim modernog enterijera, za savršeno osvježenje možete probati neke od koktela koji pripremaju iskusni barmeni. 

Jer svi znamo kako može biti vruće u noćnom izlasku. Što zbog atmosfere, što zbog visokih ljetnih temperatura. Tako da su kokteli uvijek odlična opcija za osvježenje. 

Pored koktela u ponudi freestylera se nalaze se i razna žestoka pića koja su odlična kada izlazite sa većim društvom.  

Također, možete isprobati neke od popularnih šejkera ili shotova, te u ponudi se nalazi i nargila. 


Rezervacije na splavu Freestyler Beograd

Radno vrijeme splava je od 23:30 h do 05:00 h. Zbog velike popularnosti ovoga splava gužve ispred ulaza su česte pa je poželjno da ranije zauzmete vaše mjesto kako vam ne bi propala rezervacija.

Rezervacije su obavezne kao i na skoro svakom splavu u Beogradu. Također, uslov rezervacije je većinom boca žestokog pića po želji. No i to zavisi od lokacije vašeg stola. Da li je u blizni središnjeg dijela ili je udaljen. 

Splav se nalazi na samom Ušću rijeke Save u Dunav, tačnije na Savskom keju. U njegovoj blizni nalaze se splavovi River, Kartel i Port. 

Ako planirate doći sa osobnim automobilom ne morate brinuti gdje parkirati jer se u samoj blizni nalazi veliki parking. 

Svakako da ako planirate se malo više opustiti u noćnom izlasku preporučujemo da se za prijevoz oslonite na taksi ili prijatelje. 

Splavovi u Beogradu postali su jedan od simbola ovoga grada. Iako je on poznat po mnogo drugim stvarima, neophodno je da doživite noćni život i čari Beograda navečer. 

Noćni život u ljetnim mjesecima je najvreliji i u centru grada. Ne morate biti na plaži kako bi osjetili ljeto, a Beograd će vam upravo to dokazati. 

Osim ljetnih provoda Beograd je poznat i po novogodišnjem dočeku za koji se planira već na početku same godine! Dobrodošlica domaćina, ukusna hrana, bogata historija su također simbol Beograda. 

Posjetite dio Beograda barem na jednu noć i napravite nezaboravne uspomene kojih ćete se rado sjećati. Svakako da osim noćnog provoda u ovom gradu možete uživati u svim njegoim ljepotama. 

Zakažite pregled