Ne postoji ništa slično, nijedan drugi događaj ne okuplja ljude na takav način niti pruža toliko mogućnosti za kvalitetnu proslavu kao što je to novogodišnji doček. 

30.11.2023

Proslava dočeka Nove godine je tradicija kojoj se svi raduju. Djeca vole poklone pod jelkom, dok stariji uživaju u izlascima i druženju s prijateljima u posebnoj atmosferi praznika. Ne postoji ništa slično, nijedan drugi događaj ne okuplja ljude na takav način niti pruža toliko mogućnosti za kvalitetnu proslavu kao što je to novogodišnji doček. 

Zato je važno isplanirati ga tako da se svi okupljeni osjećaju savršeno, da imaju odličan provod i u veselju dočekaju godinu koja dolazi. Pripreme su već u tijeku, mnoga mjesta već sada nude opcije gdje izaći, slaviti li na otvorenom ili ne, kakvu glazbu slušati? Stoga je pravo vrijeme donijeti odluke koje će učiniti da bez stresa i briga uđete u 2024-tu godinu.

Odredite budžet i broj osoba s kojima slavite

Svaki dobar dogovor započinje s planom. Stoga, u prvom koraku za planiranje nezaboravnog dočeka Nove godine trebate znati s koliko osoba slavite i s kojim proračunom raspolažete.

Različite organizacije dočeka nude različite cijene, a najjeftiniji je doček na otvorenom. On je bez rezervacije, poklon svim sugrađanima, a osim kuhanog vina i rakije, često budu i neke grickalice za sve posjetitelje. U ponoć vas očekuje i vatromet uz puno čestitki i zagrljaja koji se dijele i s poznanicima, ali i nepoznatima.

U slučaju da vam nije primamljiv boravak na otvorenom 31. prosinca, tu su restorani i klubovi koji nude i svečanu večeru i veliki izbor pića. Ovo je nešto skuplja opcija jer zahtijeva rezervaciju i troškove večere, ali pruža mogućnost proslave u toplom, uz glazbu i prijatelje. Tek kada odredite kako želite provesti proslavu, slijedi odabir konkretnog grada u kojem ćete poželjeti organizaciju proslave, a mi imamo prijedlog.

Doček Nove godine u Beogradu 2024. – jedan grad sa nebrojenim mogućnostima

docek nove godine 2024 beograd


Prestonica Srbije je pravo mesto za proslavu Nove godine jer stvara magiju čitavog decembra i svim posetiocima organizuje savršeno veče gde god požele da se okupe.

Odlična ideja je da se uz doček Nove godine u Beogradu 2024. doživi delić takve atmosfere. Grad je čaroban tokom čitave godine, ali je posebno interesantan tokom zimskih meseci jer se i tada organizuju različiti događaji.

Koncerti na otvorenom, program za najmlađe, štandovi sa promocijama hrane i pića se organizuju širom grada. „Ulica otvorenog srca“ je beogradski novogodišnji vašar, dostojan konkurent svim svetskim novogodišnjim vašarima. 

Bazar na sajmu, klizališta, recitacije, koncerti klasične muzike, šta god da odaberete biće vam fenomenalno. Iskoristite nekoliko dana i neka doček Nove godine u Beogradu 2024. bude jedinstveni doživljaj za vas i prijatelje.

Gdje izaći za najluđu noć u Beogradu?

Na Trgu Republike je najveći doček na otvorenom, a i ove godine će posjetitelje zabavljati više izvođača i bit će odlična atmosfera. Ovo nije jedina lokacija i svako mjesto ima određeni glazbeni žanr po kojem je karakteristično, odaberite glazbu koju volite i uživajte u veseloj atmosferi do kasno u noć.

Nema potrebe da se pitate gdje izaći jer se na svim mjestima organiziraju proslave dočeka. Beogradske kafane su savršeno mjesto za okupljanje i legendarna su mjesta za druženje i proslavu svih vrsta događanja. 

Uživo svirke u Beogradu u kafanama nude nezaboravan doživljaj s bendovima, domaćim i stranim menijem, svim vrstama pića i ambijentom koji asocira na druženje, veselje, ples i pjesmu. Osim kafana i restorana najveći je broj klubova i splavova koji su idealan odgovor na dilemu gdje izaći i mahom su zanimljivi mlađim osobama koje vole gužvu, barske stolove i neformalnu atmosferu. 

Osim bendova i popularnih pjevača, mnogi vole i DJ-eve i glazbu koju puštaju, tako da svatko može imati doček po želji. 

Predlažemo vam da na vrijeme rezervirate putovanje i noćenje u hotelima, hostelima ili stanovima za iznajmljivanje. Tako ćete bolje uživati i manje se opterećivati sitnicama tijekom najluđe noći.

Luda zabava počinje 31.12. i traje nekoliko sljedećih dana jer Srbi sve slave barem 3 dana. Repriza dočeka je uvijek izuzetno vesela, a i povoljnija. Ona se češće organizira u zatvorenim prostorima i idealna je za ponavljanje atmosfere dočeka.

Gdje ćete vi dočekati Novu 2024. godinu?

Zakažite pregled