Rolo zavjese su zavjese s mehanizmom i sve ih češće nalazimo u domovima i poslovnim prostorima. Oni su dio globalnog trenda, ali su također postavljeni iz mnogo širih razloga koje donose svojim vlasnicima od pukog praćenja trendova.

Skidanje, pranje i glačanje više nije opcija, vlasnici žele jednostavno rješenje za prekrivanje prozora, dekorativno i višenamjensko, pa su rolo zavjese najbolja opcija za sve one koji žele moderan dom, čišći i lakši za održavanje.

31.01.2022


Zavjese s mehanizmom - novi koncept dekoracije prozora

Dolaskom rolo zavjesa ugrađuje se nova generacija zavjesa za prozore koje izgledaju potpuno drugačije od dosad korištenih platnenih materijala. Novi koncept donosi drugačiji sustav pomaka namota.

Sada je u kutiji iznad prozora postavljen mehanizam, a zavjese se pomiču uz pomoć lanaca tako da se platno rolete ne dodiruje. Nove zavjese su zategnute na mehanizmu, platno nije naborano, pa se puno bolje vide svi uzorci i boje.

Sve ove promjene učinile su rolo zavjese najboljim izborom kako za sunčane tako i za sjenovite prostore. Ne skidaju se radi čišćenja, samo se brišu vlažnom krpom jer je tkanina antibakterijska, pa ne skuplja mirise i nečistoće.

Izrađuju se kao potpuno neprozirne ili varijante koje imaju različite stupnjeve prozirnosti. Prozirni su dobri za hodnike s projektorima ili sunčane spavaće sobe, a ostali modeli su pogodni za sve ostale prostore: urede, dnevne sobe, dječje sobe, kuhinje, hodnike…

Rolo zavjese su i isplative jer se ne kvare i ne mijenjaju pa nema potrebe zamjenom i kupnjom drugih modela. Zbog svega toga kupci ih obožavaju i sve češće ulažu u ove modele.

Rolo zavjese - kupujte samo original!

Predlažemo suradnju s tvrtkom Format alde koja se bavi proizvodnjom i montažom stolarije, komarnika, roleta i zavjesa. Kod njih možete pronaći rolo zavjese vrhunske kvalitete, jer ih proizvode po najvišim standardima, po mjeri i montiraju profesionalno i profesionalno. Stoga njihovi proizvodi dulje traju i nema problema u korištenju. Više o rolo zavjesama i njihovoj cijeni pogledajte ovdje -  https://www.formatalde.co.rs/rolo-zavese-cena.

Imate izbor između nekoliko modela koji se montiraju na zid, na okvir prozora ili mini rolo zavjese koje se ne zašrafljuju već vješaju na prozorsko krilo. A unutar svake vrste postoji bezbroj uzoraka i platna različite gustoće.

Svjedoci smo da je tako oduvijek, za svaki kvalitetan proizvod se radi jeftina kopija, što u ovom slučaju ostavlja velike posljedice.

Jeftinije su kopije rolo zavjesa, ali su plastične, uobičajeno je platno, pa neće dobro raditi, niti će raditi, niti će dugo ostati lijepe. Traju puno kraće pa se moraju češće mijenjati, a na kraju ispadnu skuplje od kvalitetne rolete.

Pozovite profesionalnu tvrtku koja ima iskustva u izradi prozorskih zavjesa i budite dio velikog broja zadovoljnih vlasnika koji imaju bolji pogled na svijet.

Zavjese s mehanizmom dolaze u različitim varijantama: zebra - zavjese, rolete, trake... i svaka od njih ima svoje mjesto za odličnu primjenu. Zajedničko im je da se pri kupnji mora birati kvaliteta, jer se jedino tako za uloženi novac može doći do pravih pogodnosti i vrhunskog proizvoda.

Zakažite pregled