Tu su odjevni predmeti, dodaci i nakit koji su za sva vremena, uvijek moderni i nosivi, uklapaju se u sve stilove odijevanja i zahvalni su na kombinaciji. Takav je upravo srebrni prsten.

29.04.2022


Tu su odjevni predmeti, dodaci i nakit koji su za sva vremena, uvijek moderni i nosivi, uklapaju se u sve stilove odijevanja i zahvalni su na kombinaciji. Takav je upravo srebrni prsten.

 BILO JEDNOM

Srebro se stoljećima koristilo za izradu nakita i raznih ukrasnih predmeta i posuđa, no zanimljivo je da nikada nije izgubilo na popularnosti. Srebrno prstenje modni je detalj koji su rado nosili ugledni i bogati građani, jer je nakit oduvijek simbolizirao aristokraciju, bogatstvo i klasnu moć. Od davnina su se od srebra izrađivale ukosnice, naušnice i ogrlice, naušnice, privjesci, broševi i manžete, no prstenje je i dalje unikatan i elegantan detalj, vrlo efektan, koji posebno može naglasiti ljepotu i gracioznost ruku i koji se dobro slaže s ostali nakit. Stoga je i danas vrlo aktualan, a rado ga nose i dame i muškarci.

MODELI ZA SVE

Majstori svog zanata izrađuju predmete od ovog plemenitog metala prava umjetnička djela, jedinstvena po preciznoj izradi, dekoraciji i dizajnu. Srebrni prstenovi mogu biti različitih modela, kao vrlo tanak, suptilan i reduciran dizajn u kojem prevladavaju ravne linije, s više obruča, deblje, ujednačene glatke strukture, s izrezbarenim motivima ili porukama, obogaćenim dragim ili poludragim kamenjem, cirkonima ili biserima. , jednim kamenom ili više. Posebno je zanimljivo ako se u središnjem dijelu prstena nalazi kamen intenzivne boje, u kontrastu s monokromatskom, neutralnom pozadinom, poput crvene, ljubičaste ili zelene, čak i jedan prsten može imati više kamenčića, čak i različite boje. Crni središnji kamen se obično koristi za muško prstenje, koje može biti vrlo masivno. Može biti i sjajan i mat, dok je, po mišljenju mnogih, najljepši srebrni prsten s filigranskim radom. Srebrni prstenovi su drag izbor za one koji njeguju stilski stil, ali i za one alternativnijeg stila odijevanja, predstavljajući modni detalj koji ne poznaje godine i granice.

NAJLJEPŠI SREBRNI PRSTEN

Bez obzira na široku paletu modela, najljepši je onaj koji nam je poklonila draga osoba. Zbog svoje bezvremenske ljepote vrlo je dopadljiv i nosiv svaki dan, a odličan je izbor kada dragu osobu želimo razveseliti za rođendan, godišnjicu, Valentinovo, 8. ožujka ili potpuno bez povoda. Prikladan je poklon i za dame i za muškarce, dar koji je unikatan i koji će zasigurno ostati u dragoj i emotivno jako dragoj uspomeni. Zanimljivo je da se danas vjenčano prstenje često izrađuje od srebra, što samo potvrđuje koliko je popularno među plemenitim metalima.

I ZA SVAKI DAN I ZA SVEČANE PRILIKE

Srebrni prsten uvijek je atraktivan jer se uklapa u svakodnevnu odjeću, casual ili sportski stil, ali je jednako nosiv i u svečanim prilikama koje zahtijevaju eleganciju i glamur, kada nadopunjuje i osvježava i najelegantniju odjevnu kombinaciju. Predstavlja modni izričaj, nakit koji je vrlo suptilan i unikatan, a koji u konačnici nije preskup. Ponuda je široka, od zlatarnica, preko interneta i specijaliziranih radionica koje nude najljepše srebrno prstenje. Također je odlična opcija za poklon, koji je uvijek moderan, nježan i s posebnom porukom.


Zakažite pregled